2013 m. kovo 29 d., penktadienis

Brownie

     Vaje, šitas pyragas nuostabus. Būtinai įtrauksiu jį į mėgstamiausiųjų sąrašą. Brownie toks tobulai drėgnas, itin ryškaus skonio, galiu drąsiai teigti - nuostabus! Be to labai greitai  pagaminamas. Rekomenduoju visiems šokolado megėjams ir ne tik. :)


Brownie

200 gr  juodojo šokolado
100 gr cukraus
2 kiaušinių
70 gr sviesto
1 a.š. vanilinio cukraus
70 gr miltų (juos pakeičiau ryžių miltais)
žiupsnelio druskos
2 v.š. kakavos
Saujos kapotų riešutų (čia idealiai tinka lazdino riešutai arba migdolai)

     Šokoladą kartu su sviestu ištirpinti garų vonelėje. Suberti cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti. Supilti gerai išplaktus kiaušinius. Gerai išmaišius suberti miltus bei riešutus

.
     Paruoštą tešlą supilti į kepimo popierium išklotą formą kepti 180 laipsnių orkaitėje lygiai 25 minutes.
     Skanaus!
     

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą