2013 m. rugsėjo 20 d., penktadienis

Mėsos troškinys (arba guliašas)

     Keistai paprasta, nerealiai skanu.



Mėsos troškinys

500gr jautienos kumpio
3 didelių morkų
2 v.š. pomidorų padažo
1-2 didelių svogūnų
džiovinto baziliko, raudonėlio, muskato, 
druskos bei pipirų
1 v.š.  miltų
 vandens

     Visų pirmiausia, keptuvėje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei griežinėliais pjaustytas morkas. Kai daržovės suminkštės, viską beriam į puodą. Ten pat sudedame ir kubeliais pjaustytą, gerai apkepintą mėsą. Pilam vandens tiek, kad apsemtų visus mėsos gabaliukus, pomidorų padažą, prieskonius, druską, pipirus. Gerai išmaišom, uždengiam  ir leidžiam troškintis apie 1 valandą. Pusėje stiklinės vandens išmaišome miltus, ir supilame į paruoštą mėsos troškinį. Paverdame dar 3-4 minutes, ir patiekiam. 
     Man, asmeniškai skaniausia su bulvių koše. 
     Skanaus!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą