500gr jautienos kumpio
3 didelių morkų
2 v.š. pomidorų padažo
1-2 didelių svogūnų
džiovinto baziliko, raudonėlio, muskato,
druskos bei pipirų
1 v.š. miltų
vandens
3 didelių morkų
2 v.š. pomidorų padažo
1-2 didelių svogūnų
džiovinto baziliko, raudonėlio, muskato,
druskos bei pipirų
1 v.š. miltų
vandens
Visų pirmiausia, keptuvėje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei griežinėliais pjaustytas morkas. Kai daržovės suminkštės, viską beriam į puodą. Ten pat sudedame ir kubeliais pjaustytą, gerai apkepintą mėsą. Pilam vandens tiek, kad apsemtų visus mėsos gabaliukus, pomidorų padažą, prieskonius, druską, pipirus. Gerai išmaišom, uždengiam ir leidžiam troškintis apie 1 valandą. Pusėje stiklinės vandens išmaišome miltus, ir supilame į paruoštą mėsos troškinį. Paverdame dar 3-4 minutes, ir patiekiam.
Man, asmeniškai skaniausia su bulvių koše.
Skanaus!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą