Pievagrybių salotos
14 didesnių pievagrybių
100 gr lazdyno riešutų
džiuvesėlių
didelė sauja gražgarščių
padažui :
skiltelė česnako
1 citrinos sulčių
0,5 a.š medaus
100 ml aliejaus
diideles saujos petražolių
1 a.š. druskos
Pievagrybius supjaustome stambiom riekelėm maždaug 1mm ir apkepiname svieste. 10 minučių orkaitėje skrudintus lazdyno riešutus nuvalome ir stambiai sukapojame. Padažui smulkiai sukapojame petražoles, įspaudžiame česnako skiltelę, supilame aliejų, medų, citrinos sultis bei druską.
Į didesnę lėkštę sudedame gražgarstes, ant jų pievagrybius, užpilam padažą apibarstom smulkintais lazdyno riešutais ir džiuvesėliais. Skanaus!
Už idėją ačiū Žaidžiame virtuvę
Į didesnę lėkštę sudedame gražgarstes, ant jų pievagrybius, užpilam padažą apibarstom smulkintais lazdyno riešutais ir džiuvesėliais. Skanaus!
Už idėją ačiū Žaidžiame virtuvę
1 komentaras:
aciu!
Rašyti komentarą