2014 m. balandžio 8 d., antradienis

Keksas

     Kartais genealumas slypi paprastume. Trapus, drėgnas, ne per saldus. 

 


Keksas su razinomis

200gr cukraus 
300 gr miltų 
200 gr sviesto 
01,5 a.š. sodos
250 gr razinų
vanilinio cukraus 
žiupsnelis druskos 
4 kiaušiniai 

     Minkštą, kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi iki purumo. Po vieną įsukame kiaušinius. Kai masė tampa puri , beriame išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Žiupsnelis druskos, vanilinio cukraus. Suberiame kaštu vandeniu perplautas ir miltuose apvoliotas razinas, ir gerai viską išmaišome.  Šlakelis romo, pagyvins kekso skonį. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie valandą. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą